Omaisuutesi uusi aika

Menestyksekkäitä myyntiprosesseja

Noudatamme toiminnassamme kiinteistöalan tarkoin määriteltyjä ja säädeltyjä lakeja, hyviä käytänteitä, tapoja ja periaatteita. Tässä kymmenen tärkeää toimintaperiaatettamme myyntiprosessissa.

  1. Hinta-arvio

Välittäjä ja omistaja sopivat yhdessä pyyntihinnan välittäjän arvion perusteella. Yleisin virhe asunnon myynnissä on sen väärä hinnoittelu. Jos asunto on hinnoiteltu liian korkealle, saa tämä näyttämään kilpailevat asunnot paremmanarvoisilta. Hinnoitteluun vaikuttaa markkinoiden liike, kysyntä, asunnon kunto sekä sijainti. Välittäjämme antaa oikean arvion asunnostasi nykyistä markkinatilannetta peilaten.

  1. Arviointiperusteet

Välittäjämme arviointi perustuu aina tilastoihin alueen toteutuneista myyntihinnoista sekä kokemukseen remontin tai sijainnin vaikutuksesta. Kohteeseen tehdyt remontit ja parannukset sekä taloyhtiön varustus ja taloudellinen tilanne otetaan huomioon.

  1. Tilastotiedot

Välittäjämme tarkastelevat tilastoja viikoittain, jotta viimeisimmät tilastomuutokset ovat aina tiedossa.

  1. Myynti

Yleisesittelyistä sovitaan etukäteen asiakkaan kanssa. Niitä suositellaan, mutta mikäli asunnon omistajan on hankalaa järjestää asuntoa vapaaksi yleistä esittelyä varten, voidaan sopia yksityisesittelyistä. Myynti hoidetaan aina asunnon myyjän toiveiden mukaan, joustavasti.

  1. Markkinointi

Ilmoitus asunnosta välitetään Jokakoti.fi-, Etuovi.com- sekä Convera.fi-sivustoille. Uusista kohteista ilmoitetaan myös lehti-ilmoituksissa sekä silloin, kun kohteesta pidetään esittely.

  1. Myyntiaika

Myyntiajat tarkastamme uusimmista kohdekohtaisista tilastoista. Myyntiaika perustuu hinnan ja laadun kohtaamiseen.

  1. Myynti- ja pyyntihinta

Pyyntihinnan eli hintapyynnön pitää perustua kohteesta tehtyyn arvioon, koska muutoin myyntiaika saattaa jatkua kohtuuttomaksi.

  1. Yhteydenpito

Yhteydenpitotarpeesta sovitaan yhdessä myyjän kanssa. Käytäntömme on pitää asiakkaan kanssa yhteyttä vähintään viikoittain.

  1. Välityspalkkio

Välityspalkkiomme kattaa kaiken aina lehti-ilmoituksista kaupantekoon. Poikkeuksena ainoastaan asiakirjakulut, jotka eivät sisälly välityspalkkioon.

  1. Myynnin edistäminen

Palveluumme sisältyy myös myytävien asuntojen esille tuonti tasaisin väliajoin eri kanavissa. Pidämme esittelyjä kauppakeskuksissa, messuilla, tapahtumissa jne. Voimme myös laittaa kohteen myynti-ilmoituksia ulkomaisille verkkosivustoille tai ulkomaisiin lehtiin.

» tietosuoja- ja rekisteriseloste

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)